Nyitott vagy arra, hogy kutyusod tanítása mellett magadra is szánj egy kis időt a mai rohanó világban? Szeretnéd egy kicsit jobban megismerni magadat? Szükséged van egy kis önbizalom-fröccsre? Belenéznél a lélektükrödbe, hogy lásd, milyen az önképed ebben a pillanatban? Akkor ezt a csomagot jó szívvel ajánlom. Kutyusodat is bátrabban fogod támogatni a saját tanulási, fejlődési folyamatában, ha megerősíted önbizalmadat és a magadba vetett hitedet.

Sport mentáltréneri és OH instruktori tanulmányaimra, tapasztalataimra építve nem csak a kutyusokat, hanem gazdáikat is szeretném segíteni önbizalmuk erősítésében, önismeretük mélyítésében. A tudatosabb, fókuszáltabb munka segíti, támogatja a tréning folyamatot, mélyíti a kapcsolódást a kutyával. A magunkkal kapcsolatos felismerések segíthetnek elengedni elvárásainkat, ami csökkentheti a feszültséget, ellenállást, konfliktust. 


Az önismereti csomag tartalma:

  • • 5 alkalmas OH Kártya alapú önismereti foglalkozás a gazdinak (ezeken az alkalmakon a kutyusnak nincs tréning, pihenhet)
  • • 8 alkalmas egyéni gazdi-kutya alaptréning

Az 5 alkalmas önismereti foglalkozás igény szerint további alkalmakkal rugalmasan bővíthető.


Mi is az az OH Kártya?

Az OH módszer alapgondolata egybeesik a coaching alapfilozófiájával, miszerint minden ember önmagát ismeri a legjobban, önmagát tudja meggyógyítani, önmagában tudja megtalálni problémáira a megoldást. A kártyák segítséget adnak, hogy az érzelmek megfogalmazásával, monitorozásával és a szabad asszociációval képet kaphassunk saját tudattalanunk működéséről, alapérzelmeinkről. Segítségével fejleszthető a kommunikáció, a kreativitás és az önérzékelés. Ez egy olyan rendszer, amely hihetetlenül hatásos módon segíti a használóját az elmélyülésben, önmaga megismerésében, saját tudattalan folyamatainak feltérképezésében. Az OH egy „meditáció”. Ebben a meditációban azonban nem csendben ülünk, hanem hagyjuk, hogy a képek és a szavak hatást gyakoroljanak ránk. Ezeket megfogalmazva és kimondva képet kaphatunk saját állapotunkról, félelmeinkről és vágyainkról.

Gyere és lépjetek a változás útjára együtt, legyen ez egy közös utazás!


Fontos információ az önismereti foglalkozással kapcsolatban:
ez egy önismereti, önbizalom-erősítő beszélgetés. Amennyiben úgy érzem a beszélgetés során, hogy kompetenciahatáromat túllépi a felmerülő probléma, mélyebbre gyökerezik, mint amire a beszélgetés keretei lehetőséget engednek, mindenképpen magasabb szintű szakember felkeresését fogom ajánlani (a továbbiakban a gazdi döntése és felelőssége, hogy él-e a felkínált javaslattal).